Medewerkers Smaakvol

Beppie
Mijn naam is Beppie en ik ben 50 jaar. Ik woon al 25 jaar zelfstandig in Middelrode. Ik heb 4 broers en 3 zussen. Door lichamelijke klachten kon ik niet meer met een gewone baan aan de gang. Daarom ben ik in oktober bij Smaakvol begonnen. Daar doe ik de afwas en sta ik aan de bar. Het leuke aan werken bij Smaakvol vind ik dat iedereen er gelijk is en we elkaar helpen als het nodig is. Mijn hobby's zijn lezen, muziek luisteren, kaarten, spelletjes doen en ik doe ook graag dingen op de computer.
Bart
Hoi, ik ben Bart en ik ben 30 jaar. Ik woon bij zorgboerderij Buitengewoon in Berlicum. Mijn medebewoners zijn heel gezellig en ik vind het heel leuk om er te wonen. Ik werk graag bij Smaakvol omdat ik de mensen hier echt leuk vind en alle dingen die ik er doe vind ik leuk. De dingen die ik er doe zijn bijvoorbeeld schoonmaken, de afwas, de keuken poetsen, bediening, vegen en ik sta ook achter de bar. Ik vind het het leukst om gasten te helpen. Mijn hobby's zijn basketbal, voetbal, televisie kijken, gamen op de xbox en filmpjes kijken op YouTube. Ik vind de 3J's heel leuk en ik kijk en luister ook graag naar K3 en naar musicals. Thomas en Margje zijn mijn beste vrienden.
Brian
Ik ben Brian en ik ben 45 jaar. Ik woon zelfstandig met mijn vrouw en twee katten in een leuke eengezinswoning. We zijn getrouwd in 2017. Ik werk 3 dagen per week bij Smaakvol. Dan sta ik in de keuken en help ik mee met de voorbereidingen. Ik was en snijd de groenten en daarnaast snijd en vacumeer ik de kaas. Dit werk vind ik erg leuk en daarom ben ik ook graag bij Smaakvol. Bovendien zijn mijn collega's leuk en gezellig. Mijn hobby's zijn muziek luisteren en zo'n beetje alles wat met Fleischmann modeltreinen te maken heeft.
Buck
Hallo, ik ben Buck en ik ben 20 jaar. Ik woon met veel plezier in Nuland met mijn ouders en mijn broer. Door de verschillende dingen die ik doe is het werk bij smaakvol leuk en afwisselend. Ik werk achter de bar en in de bediening, ik doe de afwas, snij groenten en bak weleens een taart en soms ben ik gastheer. Mijn hobby's zijn koken, muziek luisteren, zwemmen, spelletjes en wandelen.
Giulia
Hoi, mijn naam is Giulia. Ik ben 20 jaar oud en woon in Rosmalen. Daar woon ik met mijn ouders, broertje en hond Gioia, met wie ik graag ga wandelen. Mijn 2 zussen zijn al uit huis. Sinds begin 2017 werk ik naast mijn werk bij het Paardrijk ook nog 2 dagen bij Smaakvol. Ik vind het hier hartstikke leuk. Het liefste sta ik achter de bar. Ook help ik graag mee met het maken van kado-zakjes. Naast mijn werk heb ik ook nog een heleboel hobby’s; zwemmen, badminton, paardrijden en de Efteling. Raveleijn vind ik het allerleukst!
Jill
Ik ben Jill en ik werk met veel plezier bij Smaakvol. Daar doe ik veel verschillende dingen maar ik vind het vooral leuk om mijn collega's te helpen. Ik krijg een fijn gevoel als mijn collega's het naar hun zin hebben en als ik daar iets aan kan bijdragen dan is mijn dag ook goed. Ik vind het leuk om met diverse mensen te werken. Mijn collega's zijn leuk en gezellig en elke dag is anders.
Margje
Mijn naam is Margje en ik ben 32. Ik woon samen met Thomas en Bart bij zorgboerderij Buitengewoon. Ik vind het erg leuk om hier te wonen. Achter de bar werken vind ik het leukst bij Smaakvol. Als ik niet achter de bar sta, werk ik meestal in de bediening. Servetten en de was vouwen kan ik erg goed. Ook maak ik graag de menukaarten schoon. Omdat het zo gezellig is bij Smaakvol werk ik er altijd met veel plezier. Ik vind het ook heel leuk als er veel gasten komen lunchen. Naast Smaakvol werk ik ook nog op de werkboerderij bij Buitengewoon. Mijn hobby's zijn dansen en voetbal kijken. Ik ben voor PSV. Mijn lievelingskleur is roze.
Mart
Ik ben Mart en ben 52 jaar. Ik woon in Opvanghuis Berlicum. We hebben daar 35 huisgenoten en ik heb het daar prima naar mijn zin. Bij Smaakvol ben ik hulpkok; ik help de kok met het voorbereiden en bereiden van de koude en warme gerechten. Daarna maak ik de keuken schoon. Ik heb het bij Smaakvol ontzettend naar mijn zin! Ik heb goede contacten met mijn collega's, die me nemen zoals ik ben en me het gevoel geven dat ik mezelf kan zijn. Ik heb veel plezier in mijn werk. Na 35 jaar psychiatrie heb ik eindelijk het idee dat ik mijn plek heb gevonden, dankzij mijn collega's en de prettige werksfeer. Mijn hobby's zijn muziek maken en schrijven met mijn gitaar en muziek luisteren. Ik ga ook graag wandelen in het bos met de buurhond.
Rianne
Mijn naam is Rianne en ik ben 25 jaar. Ik woon in Berlicum in een woongroep met begeleiding. Ik werk sinds februari vorig jaar bij Smaakvol, waar ik veel verschillende dingen doe. Omdat we een heel leuk team hebben en het altijd gezellig is doe ik alles met veel plezier. Ik vind het vooral leuk om in de keuken te staan waar ik de borden opmaak voor onze gasten. Ik kan goed monchou taart maken en ik maak ook vaak appeltaart. Mijn hobby's zijn winkelen, fietsen, zwemmen, knutselen en af en toe een terrasje pakken.
Sharon
Ik ben Sharon en ik ben 27 jaar. Ik woon begeleid op mezelf in een appartement met nog 13 andere mensen. Ik heb het daar erg naar mijn zin, al heb ik wel heel graag mensen om me heen. Ik heb dan ook regelmatig bezoek en geniet daar dan ook echt van. Werken bij smaakvol vind ik erg leuk. We hebben een leuk team en ik vind de omgang met de gasten heel belangrijk. Meestal doe ik de bediening en de kassa of sta ik achter de bar. Soms doe ik ook nog wat andere werkzaamheden. Mijn hobby's zijn computeren, lezen en soms schrijf ik er aardig op los. Dat is mijn uitlaatklep. Daarnaast ben ik een grote K3-fan. Ik hoop dat Smaakvol nog lang mag blijven bestaan en dat ik er nog lang kan blijven doen wat ik nu doe.
Thomas
Ik ben Thomas en ik ben 30 jaar. Ik woon bij zorgboerderij Buitengewoon. Dit vind ik erg leuk omdat daar mijn vrienden wonen en omdat ik daar mijn eigen huisje heb. Werken bij Smaakvol vind ik erg leuk omdat het er gezellig is en ik er veel leer. Ik doe dan ook veel verschillende dingen bij de lunchroom. Ik maak schoon, werk in de keuken en de bediening en vooral achter de bar staan vind ik leuk. Ik doe ook vaak de fifo omdat ik dit goed kan. Soms moeten we flink werken maar we kunnen ook gezellig samen lachen. Mijn hobby's zijn basketbal en dansles. Wat ik nog even wil zeggen: de broodjes tijdvol en kiepvol zijn erg lekker! Kom lekker eten bij ons.
Ik wil direct bestellen Ik wil graag reserveren

Openingtijden

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
We zijn momenteel gesloten

Broodje van de maandHigh Tea voor maar 17,50 p.p.!

Reserveer nu!

Let op!! 2 dagen van tevoren reserveren!!


Laatste nieuws

Bekijk hier meer nieuws!

(073) 737 01 83

Wat vind jij van onze lunchroom?

Deel hier je ervaring!